Till alla mina kunder, före detta kunder och kanske blivande kunder!

Jag har drivit eget i femton år, elva av dessa tillsammans med ett gäng tjejer under namnet Stilla, Vi har funnits på Kungsgatan, hos Hälsostudion och på Drottninggatan genom åren. Jag hette då Lena Johansson men sommaren 2015 gifte jag mig och heter numer Manea. I januari 2017 fick jag min andra son, Noah och mammigare bebis fick man leta efter. Min plan om att fortsätta jobba gick i stöpet. Jag bytte i samband med födseln även lokal och Stilla fanns inte mer då alla tjejerna fick annat fokus i livet. För de flesta av oss just bebisar.

Jag är nu tillbaka och gör, om jag själv får säga det, bättre behandlingar än någonsin tack vare vidareutbildning och förfining av tekniker. Jag har dessutom ett nytt verktyg i lådan som jag är ensam om i Alingsås, den posturala träningen. Jag har fått höra det sista att många av er inte vet om att jag jobbar längre och det är ju synd både för mig och er.

Så jag vill bara säga
-Hej, här är jag! Jag heter Lena Manea och finns på Bolltorpsvägen 8. Boka gärna en tid hos mig eller hör av dig för att se om jag kan vara rätt terapeut att hjälpa dig.

Vi ses!