Kurs med Serena Jöngren.

Serena Jöngren kommer hit för att spela in ett avsnitt till Morotspodden tillsammans med mig. I samband med detta håller vi i en unik kurs för ryttare som vill utforska rörelse och utveckla sin sits, vi ses utan häst den här dagen.

10.00-13.00 Postural träning och sits med Lena.
Specifika tester och övningar för att hitta dina obalanser och tips på ”quick fixes” som du kan använda dig av uppsuttet.
”Bli en bättre last för hästen att bära, snabbt”

13.00-14.00 Lunch

14.00-17.00 Rörelsepass med Serena
”Det vi har gemensamt är att vi är ryttare. Tillsammans utforskar vi kroppsmedvetenhet, sitsens möjligheter, koordination, förmåga att leda och följa, biomekanik hos ryttare och häst och mycket mer; genom rörelse. Fokus ligger på att hitta verktyg för att själv kunna experimentera med sin egen och sin hästs rörelseförmåga. Dessa rörelsepass öppnar upp för problemlösning och för att hitta nya möjligheter för dig själv och din häst. De hjälper dig också att hitta motivation till rörelse och rörelseglädje, erfarenheter som du sedan kan använda tillsammans med din häst när du kommer hem.”

Anmälan sker till mig via pm på messenger eller sms till 073996695
1000kr inkl lunch och fika.
Det finns ett fåtal platser kvar. (Eller jag skall vara ärlig, kursen är bara halvfull. Det finns alltså plats för fem härliga människor till.)

Mvh Lena Manea