Sedan 2017 driver jag Köksträdgården i Mölnemad tillsammans med min man. En småskalig grönsaksodling så kallad ”Market Garden” med frilandsodling på 1500kvm fasta bäddar och 300kvm växthus.

2020 började jag förädla livsmedel och det första jag testade att göra var kolastänger. Ett riktigt lyckokast som å ena sidan känns lite som hyckleri då jag jobbar med hälsa och brinner för hälsosam mat men dessa är så goda att jag bara måste fortsätta tillverka dem. Gjorda på rena ingredienser och utan konstiga tillsatser känns det som något man kan unna sig då och då. Jag tillverkar också pickles, sylt, saft, marmelad och soppa. Fler produkter kommer under 2021. Vill du köpa produkter av mig så hör av dig! Vi kommer att ha gårdsbutiken öppen under ett fåtal dagar 2021, besöka Nolbygårdsmatmarknad vid några tillfällen och mer regelbundet komma till Reko-ringen i Alingsås.

I år kommer jag bara att odla i växthuset och låta friland vila pga bebis och sjukskriven man. Vill du praktisera hos mig så är du välkommen att höra av dig med förfrågan.