Tjänster

För att få snabba såväl som hållbara resultat är en kombination av kroppsterapi, rörelser där vi utforskar rörelseomfång och variation tillsammans med ett inre lugn samt bra näring oslagbar. Välkommen att höra av dig med frågor innan du bokar tid om du inte får svar på dessa här.

Jag erbjuder individanpassade behandlingar där jag blandar massageterapi med tekniker och synsätt från osteopati och kinesiologi

Jag strävar efter att öka proprioceptionen, cirkulationen, släppa spänningar och låsningar i muskler och bindväv samt återställa optimal rörlighet i leder och balansera nervsystemet.

En effektiv behandling för de flesta problem men som givetvis behöver kombineras med att utforska nya sätt att röra sig för att ge ett hållbart resultat.

25 min 600 kr
40 min 750 kr
55 min 850 kr
80 min 1200kr

Vi behöver rörelse för att må bra. De flesta av oss rör sig för lite. Rörelse ger smärtlindring, är den bästa antidepressiva medicinen och gör att hjärnan fortsätter att anpassa sig hela livet. Rörelse är också nära kopplat till god inlärning.

Precis som vi vitaminberikar mat som inte innehåller tillräckligt med näring vill jag få oss att berika vår vardag på alla de naturliga rörelser som vi går miste om genom att inte längre leva i samklang med naturen.
Oavsett arbete, ålder, krämpor eller funktionella hinder kan du öka din rörelse och dina rörelser i vardagen. Jag önskar oss bort från tänket om träning och till tänket om rörelse som kan ske hela tiden, överallt.
För att detta skall vara möjligt behöver vi ofta omforma vår omgivning och ge oss själva nya uppgifter i denna för att rörelse skall komma mer naturligt.

Jag jobbar med hållningen som kvitto på hur du har rört dig och genom hållningsanalysen från den Posturala träningen kan vi komma fram till vilka rörelser du behöver mer av.

Du kan boka en session hos mig eller ta med mig ut i löpspåret.

25 min 600 kr
40 min 750 kr
55 min 850 kr
80 min 1200kr

Jag hjälper dig att genomföra förändringar i ditt liv.

Vill du äta bättre, träna bättre, byta jobb, få mer energi?

Har du fastnat i dåliga vanor, känner ingen motivation?

Att anlita en mental tränare/rådgivare/coach ger dig större möjligheter att lyckas än om du försöker på egen hand.

80 min 1200kr

Recensioner

”Fantastisk människa som med ett helhetsperspektiv utifrån flera infallsvinklar behandlar och föreslår egenvård med toppenresultat!”
Therese

”Min största inspirationskälla till allt som rör hälsa”
Sofie

”Lena är ärlig, närvarande och personlig. Det gillar jag. Jag har gått på behandling hos henne i tio år och gått olika kurser och varit på föreläsningar. Jag har lärt mig mycket om mig själv tack vare henne”
Sara